Anders Hjortshøj - det er mig

Jeg hedder Anders Hjortshøj, født i 1966, siden 1992 gift med Helle, vi har 4 dejlige børn og bor på en landejendom i Fjallerslev på Midtmors.

I 1991 blev jeg færdiguddannet som landmand med grønt bevis. Siden har jeg ud over landbrugs-arbejde også arbejdet i entreprenør-branchen, både som maskinfører og håndmand indenfor jord og beton området. Min erfaring spænder fra startfasen, med planlægning, nivellering og afsætning af hel- og delmål til selve udførelsen af opgaven, samt ledelse af sjak på 2-5 mand herunder KS. Specielt med betonarbejde har jeg opnået meget stor erfaring. Især bygning af større betonkonstruktioner, som betongulve, in situ støbning af vægge, betondæk og sokler.

De mange opgaver indenfor entreprenør området, har også givet mig stor erfaring med føring af forskellige typer af entreprenørmaskiner. Jeg har taget følgende certifikater: ”Tårn og svingkraner certifikat A”, ”Vejen som arbejdsplads”, ”Systemstilladser”, ”Sikkerhed ved arbejde med kold asfalt og bitumen”, ”Gaffeltruck”,  ”Lastbilkran D”, ”Lastbilkran E” og ”Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater”.

Den 1. juli 2013 startede jeg mit eget firma - Hjortshøj Multiservice – hvor jeg i dag tilbyder daglejertimer til virksomheder inden for entreprenør, jord og beton, landbrug, industri og til private. For tiden arbejder jeg sammen med maskinstationer, entreprenører, murerfirmaer, landmænd og private i det midt og vestjyske område hvor jeg geografisk kommer over det meste af landet.

Ideen med mit firma er, at kunne hjælpe andre virksomheder med behov for én eller flere ekstra hænder i kortere eller længere perioder. Jeg kan også medtage en ekstra mand eller to, hvis der er behov for det.

Jeg er sikker på, at du kan se mulighederne i at have en daglejer ved hånden, når du har behov for det, og jeg ser allerede frem til et godt og positivt samarbejde.

Kontakt mig gerne på telefon 60 16 47 55 for en uforbindende snak om mulighederne for et samarbejde.

 

Med venlig hilsen

 

Anders Hjortshøj